N-h-kegelaars.jouwweb.nl
Home » Mededelingen voor Kegelaars

 

Bericht van de KNKB   juni 2021

Mededelingen voor Noord Hollandse Kegelaars.

=========================================================================

De derde nieuwsbrief van de PR-commissie op het moment waar we al zo lang naar hebben uitgekeken!
YES, We kunnen weer, nee nog beter, we mogen weer kegelen.

Opgelucht zijn we dat we eindelijk weer een balletje kunnen gooien, de banen aanraken, en de kegels horen en zien vallen.
Het schouderklopje, de goedbedoelde aanwijzingen (ja, dat heb ik toch al gedaan!!), het moment om weer “voor het boek” of voor “het spelletje” te kunnen en te mogen gooien.
Maar bovenal de sociale kontakten met je medespelers, je club- en teamgenoten!
Wat hebben we dat alles gemist.

Ik moet u eerlijk bekennen dat zelfs een raskegelaar als ik ook soms momenten heeft gehad, waarop ik mijzelf betrapte dat de animo om te kegelen, waarschijnlijk mede door alles wat er om ons heen gebeurde, niet bijzonder groot was om überhaupt te denken aan kegelen.

Ik realiseer me nu dat ik met deze wel erg lange volzin, exact de essentie van mijn verhaal weet te vangen!
Het echte kegelgevoel kreeg ik enkele weken geleden weer bij een kort bezoek aan een paar houten banen in de buurt van mijn woonadres in Eerbeek. Na enig aandringen gooide ik een paar ballen op de pas geïnstalleerde houten banen. Het gevoel dat die ene keer, die paar worpen mij gaf, kan ik niet op papier uitdrukken. Datzelfde onbeschrijfelijke gevoel wens ik eenieder toe die weer de eerste stappen zet op de kegelbaan!

Ik wil vooral de kegelbaan houders een enorm compliment maken. Vanuit alle hoeken van het land bereiken ons berichten dat juist in deze afgelopen periode veel kegelhuizen er alles aan hebben gedaan, om hun kegelhuizen te verbouwen, te restylen en op te pimpen.
We mogen hen niet in de kou laten staan! Daar moeten zowel u, de kegelclubs als ook wij als KNKB bestuur onze verantwoordelijkheid in nemen. Laat u zien! Zoals wij als KNKB ons ook moeten en zullen laten zien. Het KNKB bestuur zal u binnenkort informeren over onze plannen en acties in deze!

We moeten met z’n allen de schouders eronder gaan zetten. We moeten ervoor gaan. Zodra het mogelijk is: gaan kegelen op je clubje. Niet uitstellen naar de volgende week, maar meteen gaan. Ik begrijp best dat er niet altijd de zin is, maar probeer je erover heen te zetten!

Goed voor jezelf en zeker ook voor je vertrouwde clubje. In het besef dat in veel gevallen direct of indirect door corona, mensen uit uw gezin, familie of directe omgeving u zijn ontvallen, wil ik u mede namens mijn medebestuursleden, langs deze weg ons medeleven betuigen. We wensen u veel sterkte bij de verwerking van uw verdriet en het gemis van uw naasten.

Voor de KNKB breken er bijzondere tijden aan. Zoals we ook het afgelopen jaar enorm hebben ingezet op veranderingen, verbeteringen en een voortvarend beleid m.b.t. onze wedstrijdactiviteiten bij de herstart van onze wedstrijden. Voortschrijdende inzichten (prima omschrijving m.i.) en vele online teamvergaderingen hebben er mede voor gezorgd dat we er klaar voor zijn. Wij zijn er klaar voor, u ook?

We hebben u nodig, zoals u ons erop aan mag en kunt spreken als u ons nodig heeft. Ga naar u clubavond, wees enthousiast!!

Een nieuwe start biedt vooral ook kansen. Mensen gaan op zoek naar nieuwe uitdagingen, nieuwe mogelijkheden. Speel daarop in!

Het begint op lokaal niveau: bij u, bij uw club, in uw Kegelhuis!
Heel veel kegelplezier wensen wij u!  
De bal ligt nu bij u.    PAK OP DIE BAL!!

Namens bestuur KNKB
Harry Timmer
KNKB nu ook op je smartphone en tabletNaast Facebook en Twitter heeft de KNKB nu ook een eigen app. Weliswaar nog in een beginstadium, maar er wordt hard gewerkt om deze app verder te ontwikkelen. Ondanks dat is de app al vele malen gedownload en zijn er al verschillende positieve reacties binnengekomen.

Ook gebruik maken van deze app? Registreren kan met je eigen mailadres, wat bekend is bij de ledenadministratie van de KNKB.


Een ander emailadres gebruiken? Geef deze wijziging door aan de App Beheerder of ledenadministratie.
Jans@kegelbond.nl

 Uitbreiding Wedstrijd Technische Commissie.
Ook voor de WtC was 2020 een vreemd jaar, over de wedstrijden viel weinig te vertellen omdat  het hele seizoen helaas door de Corona als niet gespeeld moest worden beschouwd.
 Gelukkig is er ook leuk nieuws! De commissie heeft de afgelopen periode de organisatie tegen het licht gehouden en bekeken wat er nodig is deze toekomstbestendig te maken.
Dit heeft ertoe geleid dat de commissie is uitgebreid met 4 personen, te weten Erik Bakker, Bertus Flierman, Fred Hartog en Fred Mellens. Hoe deze uitbreiding er verder in de praktijk uit gaat zien zal t.z.t. door de
commissie gecommuniceerd worden.
 

Het Kegelbaantje.
Voor € 15,00 bij ons in Delft te verkrijgen:

8 kegelballen
9 kegels
drankjes naar keuze
2 sausjes

Geserveerd op een heuse kegelbaan!

Interesse in het idee en de uitvoering: Wij horen graag van u!

Secretariaat DKB    secretariaat_dkb@outlook.com

Vrijdagavond 7 mei 2021:
 
Het was zomaar een idee…..een online bingo. Geen idee of hier überhaupt belangstelling voor zou bestaan…..maar niet geschoten is altijd mis toch?
Misschien zijn er leden die ook wel te porren zijn voor een andere bezigheid omdat kegelen nog steeds niet mag? We besloten het erop te wagen….
Heel spannend, maar vrijwel direct kwamen de eerste aanmeldingen binnen en zo was de eerste online bingo van de KNKB een feit! Het middelpunt was het sfeervol verlichte Kegelhuis in Delft waar onder leiding van Eelco Kruik en Marieke van Oosten de nummers werden getrokken.

  Het Kegelhuis in Delft als middelpunt van de online bingo:
Voor de meeste deelnemers was dit een totaal nieuwe ervaring, inloggen via een link en bingokaarten via de mail, ondanks dat is het allemaal soepel verlopen.  Online Bingo in de praktijk:
 

Er zijn twee kaarten gespeeld en menig deelnemer is in de prijzen gevallen. Wat er voor prijzen zijn, hebben we even in het midden gelaten. Wel hebben we verteld dat de prijzen thuisbezorgd worden en dit is inmiddels gebeurd.
Al met al kijken we tevreden terug, zeker gezien de leuke reacties die we na afloop en via de mail mochten ontvangen!

Nieuwe procedure vlakken en keuren
In de Algemene Ledenvergadering van de Koninklijke Nederlandsche Kegelbond (KNKB) op 15 mei jl. is een nieuwe procedure vastgesteld voor het vlakken en keuren van banen, als ook een nieuwe vergoedingsregeling.
De nieuwe regeling voor het vlakken en keuren houdt o.a. in dat de banen nog slechts één keer per jaar door een door de KNKB erkende vlakker en keurmeester gevlakt en gekeurd hoeven te worden, waarna een door beiden getekend certificaat wordt verstrekt. Dit certificaat heeft dan ook een geldigheidsduur van één jaar. Op deze als
zodanig goedgekeurde banen kunnen dan in principe alle officiële KNKB-wedstrijden worden gehouden en kan voor de klassering worden gekegeld.
De oude regeling waarbij de vlakkosten van een aantal daarvoor aangewezen kampioenswedstrijden volledig
werden vergoed door de KNKB  is daarbij losgelaten. In de nieuwe regeling komen alle locaties met minimaal 2 goedgekeurde banen voor een tegemoetkoming in de vlakkosten in aanmerking, mits daarop wordt gekegeld door bij de KNKB aangesloten leden. Deze tegemoetkoming (€ 2,= p/p) wordt gebaseerd op het aantal bij de KNKB geregistreerde leden in het betreffende lokaal. Dus hoe meer leden, hoe hoger de tegemoetkoming.
Vanwege het belang dat kegelbanen goed worden onderhouden, maar ook omdat in de afgelopen twee jaar
vrijwel niet is gekegeld, is besloten om deze nieuwe regeling met terugwerkende kracht  op 1 januari 2020 te laten ingaan. Voor 2020 en 2021 geldt dan nog niet de bepaling dat voor de banen een certificaat van goedkeuring moet zijn afgegeven.
Als stimulans voor het wederom op peil brengen van de banen na de lange corona periode is tevens besloten om  locaties waar door bij de KNKB geregistreerde leden wordt gekegeld, een extra éénmalige bijdrage (€ 200,=) te verstrekken nadat de banen (minimaal 2) gevlakt en gekeurd zijn.

Corona maatregelen
De sport gaat verder open, heeft het kabinet afgelopen vrijdagavond bekendgemaakt. Per 5 juni volgt, mits de dalende trend van de coronacijfers doorzet, de derde stap in de versoepeling van de maatregelen die momenteel gelden tegen de verspreiding van het coronavirus. Voor de sport betekent dit onder andere dat bij teamsporten de afstandsregels worden versoepeld, jeugd weer competitie mag spelen, groepslessen zijn toegestaan en de deuren van sportkantines onder voorwaarden weer open kunnen.
Per 5 juni mogen volwassenen binnen en buiten weer sporten in groepen van maximaal vijftig personen en zonder de verplichte 1,5 meter afstand bij sporten waarbij dat voor de beoefening van de sport niet haalbaar is.
Ook zijn wedstrijden weer toegestaan, binnen en buiten. De jeugd tot en met 17 jaar mag per 5 juni weer in competitieverband uitkomen, vanaf 18 jaar mogen er alleen onderlinge wedstrijden tussen sporters van de eigen club worden gespeeld. In beide gevallen is nog geen publiek toegestaan.
De sportkantines mogen tussen 6 uur ’s ochtends en 22 uur ’s avonds de deuren weer openen, onder dezelfde regels zoals die voor de horeca gelden.
“We gaan van ‘gesloten tenzij’ naar ‘open tenzij, dat is goed nieuws”, reageert Gerard Dielessen, algemeen directeur van NOC*NSF. “Uiteraard zijn we heel blij dat de harde lockdown volgende week zaterdag wordt opgeheven. Dat betekent dat iedereen weer volop kan sporten. Binnen en buiten. Ook in grotere groepen zonder dat zij zich hoeven te houden aan de anderhalve meter maatregel.
Ons protocol is er op aangepast en wij wensen u allen weer veel kegelplezier!
Namens de COVID 19 “commissie”
René Raaben.
Voor het protocol en overige links zie:  www.kegelbond.nl

Bericht vanuit de PR Commissie:
Deze nieuwsbrief maken we voor alle nieuwtjes en wetenswaardigheden binnen onze sport!
Hoe vaak deze nieuwsbrief verschijnt?  Dat hangt mede van jullie af. Een nieuwsbrief maak je samen!
Dus….is er wat leuks te melden…de eerste clubavond, een jubileum, tips ,of andere ideeën…..iets anders wat zeker een berichtje in de nieuwsbrief verdient? Laat het ons weten en mail naar:  prcommissie@kegelbond.nl.
Momenteel zijn we nog niet helemaal compleet en zouden er graag iemand bij hebben.
Ben jij, of ken jij iemand met goede ideeën die wil meedenken over de PR voor onze sport?  Laat het ons weten!
 


De PR-Commissie bestaat  momenteel uit:
Margriet van Gorkom – Voorzitter
Eelco Kruik
Jaap Pronk
Marieke van Oosten.


Ontvangt u deze Nieuwsbrief graag in uw eigen mailbox of willen uw kegelvrienden hem graag ontvangen? Geef dan e-mailadres door aan de secretaris van uw club of Bond met het verzoek dat in de Ledenadministratie van de KNKB te (laten) verwerken. Of stuur een mail naar:  Jans@kegelbond.nl
 

Bondsnieuws

 

Nieuwsbrief juni 2021

Donderdag 3 juniDe derde nieuwsbrief van de PR-commissie op het moment waar we al zo lang naar hebben uitgekeken!YES, We kunnen weer, nee nog beter, we mogen weer kegelen.Opgelucht zijn we dat we eindelijk weer een balletje kunnen gooien, de banen aanraken, en de kegels horen en zien vallen.Het schouderklopje, de goedbedoelde aanwijzingen (ja, dat heb ik toch al gedaan!!), het moment om weer “voor het boek” of voor “het spelletje” te kunnen en te mogen gooien.Maar bovenal de sociale kontakten met je medespelers, je club- en teamgenoten!Wat hebben we dat alles gemist.Ik moet u eerlijk bekennen dat zelfs een raskegelaar als ik ook soms momenten heeft gehad, waarop ik mijzelf betrapte dat de animo om te kegelen, waarschijnlijk mede door alles wat er om ons heen gebeurde, niet bijzonder groot was om überhaupt te denken aan kegelen.Ik realiseer me nu dat ik met deze wel erg lange volzin, exact de essentie van mijn verhaal weet te vangen!Het echte kegelgevoel kreeg ik enkele weken geleden weer bij een kort bezoek aan een paar houten banen in de buurt van mijn woonadres in Eerbeek. Na enig aandringen gooide ik een paar ballen op de pas geïnstalleerde houten banen. Het gevoel dat die ene keer, die paar worpen mij gaf, kan ik niet op papier uitdrukken. Datzelfde onbeschrijfelijke gevoel wens ik eenieder toe die weer de eerste stappen zet op de kegelbaan!Ik wil vooral de kegelbaan houders een enorm compliment maken. Vanuit alle hoeken van het land bereiken ons berichten dat juist in deze afgelopen periode veel kegelhuizen er alles aan hebben gedaan, om hun kegelhuizen te verbouwen, te restylen en op te pimpen.We mogen hen niet in de kou laten staan! Daar moeten zowel u, de kegelclubs als ook wij als KNKB bestuur onze verantwoordelijkheid in nemen. Laat u zien! Zoals wij als KNKB ons ook moeten en zullen laten zien. Het KNKB bestuur zal u binnenkort informeren over onze plannen en acties in deze!We moeten met z’n allen de schouders eronder gaan zetten. We moeten ervoor gaan. Zodra het mogelijk is: gaan kegelen op je clubje. Niet uitstellen naar de volgende week, maar meteen gaan. Ik begrijp best dat er niet altijd de zin is, maar probeer je erover heen te zetten!Goed voor jezelf en zeker ook voor je vertrouwde clubje. In het besef dat in veel gevallen direct of indirect door corona, mensen uit uw gezin, familie of directe omgeving u zijn ontvallen, wil ik u mede namens mijn medebestuursleden, langs deze weg ons medeleven betuigen. We wensen u veel sterkte bij de verwerking van uw verdriet en het gemis van uw naasten.Voor de KNKB breken er bijzondere tijden aan. Zoals we ook het afgelopen jaar enorm hebben ingezet op veranderingen, verbeteringen en een voortvarend beleid m.b.t. onze wedstrijdactiviteiten bij de herstart van onze wedstrijden. Voortschrijdende inzichten (prima omschrijving m.i.) en vele online teamvergaderingen hebben er mede voor gezorgd dat we er klaar voor zijn. Wij zijn er klaar voor, u ook?We hebben u nodig, zoals u ons erop aan mag en kunt spreken als u ons nodig heeft. Ga naar u clubavond, wees enthousiast!!Een nieuwe start biedt vooral ook kansen. Mensen gaan op zoek naar nieuwe uitdagingen, nieuwe mogelijkheden. Speel daarop in!Het begint op lokaal niveau: bij u, bij uw club, in uw Kegelhuis!Heel veel kegelplezier wensen wij u!  De bal ligt nu bij u.    PAK OP DIE BAL!!Namens bestuur KNKBHarry Timmer KNKB nu ook op je smartphone en tablet Naast Facebook en Twitter heeft de KNKB nu ook een eigen app. Weliswaar nog in een beginstadium, maar er wordt hard gewerkt om deze app verder te ontwikkelen. Ondanks dat is de app al vele malen gedownload en zijn er al verschillende positieve reacties binnengekomen.Ook gebruik maken van deze app? Registreren kan met je eigen mailadres, wat bekend is bij de ledenadministratie van de KNKB.Een ander emailadres gebruiken? Geef deze wijziging door aan de App Beheerder of ledenadministratie.Jans@kegelbond.nl  Uitbreiding Wedstrijd Technische Commissie.Ook voor de WtC was 2020 een vreemd jaar, over de wedstrijden viel weinig te vertellen omdat  het hele seizoen helaas door de Corona als niet gespeeld moest worden beschouwd. Gelukkig is er ook leuk nieuws! De commissie heeft de afgelopen periode de organisatie tegen het licht gehouden en bekeken wat er nodig is deze toekomstbestendig te maken.Dit heeft ertoe geleid dat de commissie is uitgebreid met 4 personen, te weten Erik Bakker, Bertus Flierman, Fred Hartog en Fred Mellens. Hoe deze uitbreiding er verder in de praktijk uit gaat zien zal t.z.t. door de commissie gecommuniceerd worden. Het Kegelbaantje.Voor € 15,00 bij ons in Delft te verkrijgen:8 kegelballen9 kegelsdrankjes naar keuze2 sausjesGeserveerd op een heuse kegelbaan!Interesse in het idee en de uitvoering: Wij horen graag van u!Secretariaat DKB    secretariaat_dkb@outlook.comVrijdagavond 7 mei 2021: Het was zomaar een idee…..een online bingo. Geen idee of hier überhaupt belangstelling voor zou bestaan…..maar niet geschoten is altijd mis toch?Misschien zijn er leden die ook wel te porren zijn voor een andere bezigheid omdat kegelen nog steeds niet mag? We besloten het erop te wagen….Heel spannend, maar vrijwel direct kwamen de eerste aanmeldingen binnen en zo was de eerste online bingo van de KNKB een feit! Het middelpunt was het sfeervol verlichte Kegelhuis in Delft waar onder leiding van Eelco Kruik en Marieke van Oosten de nummers werden getrokken.  Het Kegelhuis in Delft als middelpunt van de online bingo: Voor de meeste deelnemers was dit een totaal nieuwe ervaring, inloggen via een link en bingokaarten via de mail, ondanks dat is het allemaal soepel verlopen.   Online Bingo in de praktijk: Er zijn twee kaarten gespeeld en menig deelnemer is in de prijzen gevallen. Wat er voor prijzen zijn, hebben we even in het midden gelaten. Wel hebben we verteld dat de prijzen thuisbezorgd worden en dit is inmiddels gebeurd.Al met al kijken we tevreden terug, zeker gezien de leuke reacties die we na afloop en via de mail mochten ontvangen!Nieuwe procedure vlakken en keurenIn de Algemene Ledenvergadering van de Koninklijke Nederlandsche Kegelbond (KNKB) op 15 mei jl. is een nieuwe procedure vastgesteld voor het vlakken en keuren van banen, als ook een nieuwe vergoedingsregeling.De nieuwe regeling voor het vlakken en keuren houdt o.a. in dat de banen nog slechts één keer per jaar door een door de KNKB erkende vlakker en keurmeester gevlakt en gekeurd hoeven te worden, waarna een door beiden getekend certificaat wordt verstrekt. Dit certificaat heeft dan ook een geldigheidsduur van één jaar. Op deze als zodanig goedgekeurde banen kunnen dan in principe alle officiële KNKB-wedstrijden worden gehouden en kan voor de klassering worden gekegeld.De oude regeling waarbij de vlakkosten van een aantal daarvoor aangewezen kampioenswedstrijden volledig werden vergoed door de KNKB  is daarbij losgelaten. In de nieuwe regeling komen alle locaties met minimaal 2 goedgekeurde banen voor een tegemoetkoming in de vlakkosten in aanmerking, mits daarop wordt gekegeld door bij de KNKB aangesloten leden. Deze tegemoetkoming (€ 2,= p/p) wordt gebaseerd op het aantal bij de KNKB geregistreerde leden in het betreffende lokaal. Dus hoe meer leden, hoe hoger de tegemoetkoming.Vanwege het belang dat kegelbanen goed worden onderhouden, maar ook omdat in de afgelopen twee jaar vrijwel niet is gekegeld, is besloten om deze nieuwe regeling met terugwerkende kracht  op 1 januari 2020 te laten ingaan. Voor 2020 en 2021 geldt dan nog niet de bepaling dat voor de banen een certificaat van goedkeuring moet zijn afgegeven. Als stimulans voor het wederom op peil brengen van de banen na de lange corona periode is tevens besloten om  locaties waar door bij de KNKB geregistreerde leden wordt gekegeld, een extra éénmalige bijdrage (€ 200,=) te verstrekken nadat de banen (minimaal 2) gevlakt en gekeurd zijn. Corona maatregelenDe sport gaat verder open, heeft het kabinet afgelopen vrijdagavond bekendgemaakt. Per 5 juni volgt, mits de dalende trend van de coronacijfers doorzet, de derde stap in de versoepeling van de maatregelen die momenteel gelden tegen de verspreiding van het coronavirus. Voor de sport betekent dit onder andere dat bij teamsporten de afstandsregels worden versoepeld, jeugd weer competitie mag spelen, groepslessen zijn toegestaan en de deuren van sportkantines onder voorwaarden weer open kunnen.Per 5 juni mogen volwassenen binnen en buiten weer sporten in groepen van maximaal vijftig personen en zonder de verplichte 1,5 meter afstand bij sporten waarbij dat voor de beoefening van de sport niet haalbaar is.Ook zijn wedstrijden weer toegestaan, binnen en buiten. De jeugd tot en met 17 jaar mag per 5 juni weer in competitieverband uitkomen, vanaf 18 jaar mogen er alleen onderlinge wedstrijden tussen sporters van de eigen club worden gespeeld. In beide gevallen is nog geen publiek toegestaan. De sportkantines mogen tussen 6 uur ’s ochtends en 22 uur ’s avonds de deuren weer openen, onder dezelfde regels zoals die voor de horeca gelden.“We gaan van ‘gesloten tenzij’ naar ‘open tenzij, dat is goed nieuws”, reageert Gerard Dielessen, algemeen directeur van NOC*NSF. “Uiteraard zijn we heel blij dat de harde lockdown volgende week zaterdag wordt opgeheven. Dat betekent dat iedereen weer volop kan sporten. Binnen en buiten. Ook in grotere groepen zonder dat zij zich hoeven te houden aan de anderhalve meter maatregel.Ons protocol is er op aangepast en wij wensen u allen weer veel kegelplezier! Namens de COVID 19 “commissie”René Raaben.Voor het protocol en overige links zie:  www.kegelbond.nlBericht vanuit de PR Commissie:Deze nieuwsbrief maken we voor alle nieuwtjes en wetenswaardigheden binnen onze sport!Hoe vaak deze nieuwsbrief verschijnt?  Dat hangt mede van jullie af. Een nieuwsbrief maak je samen!Dus….is er wat leuks te melden…de eerste clubavond, een jubileum, tips ,of andere ideeën…..iets anders wat zeker een berichtje in de nieuwsbrief verdient? Laat het ons weten en mail naar:  prcommissie@kegelbond.nl. Momenteel zijn we nog niet helemaal compleet en zouden er graag iemand bij hebben.Ben jij, of ken jij iemand met goede ideeën die wil meedenken over de PR voor onze sport?  Laat het ons weten! De PR-Commissie bestaat  momenteel uit:Margriet van Gorkom – VoorzitterEelco KruikJaap PronkMarieke van Oosten.Ontvangt u deze Nieuwsbrief graag in uw eigen mailbox of willen uw kegelvrienden hem graag ontvangen? Geef dan e-mailadres door aan de secretaris van uw club of Bond met het verzoek dat in de Ledenadministratie van de KNKB te (laten) verwerken. Of stuur een mail naar:  Jans@kegelbond.nl

                                                                   Nieuwsbrief nr.2 en laatste van de Kegelbond-NHN.

 

NIEUWSBRIEF KEGELBOND NOORD-HOLLAND NOORD

December 2020

Beste kegelaars,

Namens het bestuur van de kegelbond Noord-Holland Noord informeer ik U over de stand van zaken.

Dat ons leven na een geslaagd openingstoernooi januari van dit jaar zo ingrijpend zou veranderen, konden we toen nog niet bevroeden. Door de corona pandemie is het eind van onze 115 jaar oude bond versneld in zicht gekomen. Het persoonlijk kampioenschap van de afdeling Purmerend is het laatste toernooi dat gespeeld is. Daarna gingen de kegelhuizen in maart op slot.

In de zomer leek het er nog even op dat er weer gekegeld kon gaan worden, maar de tweede golf gooide roet in het eten. Dit was tevens de nekslag voor het Slot Purmersteijn, waardoor de afdeling Purmerend zich genoodzaakt zag per 1 september te stoppen. Na het eerder wegvallen van Schagen bleven alleen Alkmaar en Anna Paulowna over. Daarmee was het voortbestaan van de bond feitelijk bezegeld, er was geen toegevoegde waarde meer.

Met een vertegenwoordiging van de afdeling Alkmaar en het Stichting bestuur van het Alkmaars kegelhuis is medio oktober overlegd over de overdracht van activiteiten en aansluiting bij de landelijke KNKB. Feitelijk zorgde Jan Vedder van Alkmaar al voor de wedstrijduitslagen en klassering, zodat dit geen probleem was. Uit het gesprek is naar voren gekomen de bond per 1 januari 2021 op te heffen. Dit besluit zal uiteraard door de algemene ledenvergadering moeten worden genomen. Als de omstandigheden het toelaten willen we deze in het voorjaar 2021 in het Alkmaars kegelhuis houden. Hierbij zullen ook de vertegenwoordigers van de clubs die op 1 januari 2020 nog lid van de bond waren worden uitgenodigd.

In oktober zijn ook de trofeeën en fotoboeken van de (Alkmaarse) kegelbond aan het museum Alkmaar en het Alkmaars archief over gedragen. Daarmee is het behoud en beheer van dit historisch materiaal in goede handen gekomen.

Inmiddels is het steunend lidmaatschap van de bond bij de landelijke KNKB opgezegd. De contactadressen van de afdelingen Alkmaar en Anna Paulowna zijn doorgegeven zodat zij desgewenst zelf een aansluiting kunnen houden.

Tot zover de stand van zaken.

Tot slot wil ik U namens het bestuur fijne kerstdagen toewensen en een gezond 2021. Ik hoop dat er in dat jaar toch weer in Alkmaar en Anna Paulowna gekegeld kan worden, waarbij kegelaars ook van elders welkom zijn.

Met vriendelijke groet,

Jan Schouten, voorzitter

Kegelbond Noord-Holland Noord

 

Nieuwsbrief van de Kegelbond NHN nr. 1

 

Al enige tijd leeft bij het bestuur de gedachte om een nieuwsbrief uit te laten komen om zo de leden wat meer bij het wel en wee van de bond en de afdelingen te betrekken.

Deze brief is een eerste aanzet daartoe.

Het jaar 2018 ligt al weer bijna achter ons en de wedstrijdkalender 2019 is inmiddels naar de afdelingen verzonden. Dit schema vindt u ook op de website van de bond: www.kegelbond-nhn.nl.

Alle afdelingen hebben zich ingespannen om in dit jaar de afdelings- en bondswedstrijden te organiseren. Over het algemeen was er geen klagen over de deelname ondanks dat het aantal actieve wedstrijdspelers iets terug loopt. Nieuw was het persoonlijk kampioenschap in november waar eenieder tegen zijn of haar eigen gemiddelde uit 2017 gooide. Daar kwamen verrassende winnaars uit: Bij de heren waren dat W. Schwärtzer van de Houthalers, C. Hartgers van Op de Plank en J. Hoogland van Volvimus. Bij de dames waren de prijswinnaars A .Apeldoorn van NIOS, M. Rietdijk van NOTT en A. Dekker van VVK. Een bijzonder woord van dank is er voor Jan Vedder die als bedenker van dit systeem de wedstrijd in goede banen leidde. Voor de afdelingstoernooien verwijs ik naar de website.

In de week van 21 tot 24 januari is het openingstoernooi 2019 van de bond gepland. Begin januari kunt u daar een uitnodiging voor ontvangen.

Vanuit de afdelingen is er niet zoveel nieuws te melden. Behoudens dat er verschillende leden wegens leeftijd hebben opgezegd en KMP uit Schagen en Op de Lat uit Alkmaar( per 1 -1-2019 ) zijn opgehouden te bestaan. We moeten constateren dat de vergrijzing doorzet maar doen ons best om de kegelsport zo lang mogelijk gaande en aantrekkelijk te houden. Overigens zit Anna Paulowna na enkele moeilijke jaren weer in de lift en heeft zelfs een nieuw bestuur. In Purmerend blijft de onzekerheid omtrent een nieuwe accommodatie. En de afdeling Schagen is in overleg met de verhuurder van het kegelhuis om de lasten te verminderen. Wist U dat deze afdeling volgend jaar 85 jaar bestaat!

Het bestuur bezocht tweemaal de landelijke vergadering van de Koninklijke Nederlandse Kegelbond. Voor het jaar 2019 is een nieuw beleidsplan vastgesteld waarin de ambitie is opgenomen de kegelsport meer over het voetlicht te brengen om zo meer beoefenaars aan te trekken. Ook is er aandacht voor de verschillende doelgroepen, waaronder steeds meer recreanten, en daar de activiteiten op af te stemmen. Volgend jaar bestaat de bond 110 jaar en dat wil het bestuur benutten om de kegelsport te promoten.

Tot slot breng ik alvast de datum van de volgende jaarvergadering onder uw aandacht: dinsdag 23 april in Schagen.

Rest mij nog namens het bestuur (Anneke van ’t Wout, Netty Vos, Kees Blokker en ondergetekende) fijne kerstdagen toe te wensen en een gezond 2019. Wij zien u graag weer tegemoet op de kegelbanen.

Jan Schouten, voorzitter

De klasse waar u voor de wedstrijden in 2018 bent ingedeeld vindt u in de laatste kolom.

Nr Naam Club Indeling 2017 gemiddeld 2017 Indeling 2018
01.1.076.020 Mw. Marijke Tenniglo De Kolenkit Dames B 75,13 Dames A
01.1.076.003 Mw. Truus de Lange De Kolenkit Dames B 70,67 Dames A
01.1.048.030 Mw. T Stam - Brandt G.M.R. Dames B 66,75 Dames A
01.1.026.020 Mw. Sanny van Stenis N.O.T.T. Dames A 74,25 Dames A
01.1.076.011 Mw. Thea Zitman-Abels De Kolenkit Dames B 67,67 Dames A
01.1.076.022 Mw. N Groot De Kolenkit Dames A 70,60 Dames A
01.1.076.013 Mw. Eva Quist De Kolenkit Dames B 68,63 Dames A
01.1.075.039 Mw. Jannie Schulte De Doele Dames A 69,75 Dames A
01.1.027.050 Mw. Tinie Schwärzer N.I.O.S. Dames A 70,27 Dames A
01.1.049.020 Mw. A Mulder-Rienstra ANIMO Dames A 66,83 Dames A
01.1.076.002 Mw. Ina van Oostrom De Kolenkit Dames A 72,00 Dames A
01.1.035.020 Mw. Tiny Licht W.I.K. Dames A 65,75 Dames A
01.1.035.042 Mw. Tine Schagen W.I.K. Dames A 65,33 Dames A
01.1.027.047 Mw. Annemarie Apeldoorn N.I.O.S. Dames A 65,42 Dames A
01.1.048.033 Mw. Dieuws Bas-Koomen G.M.R. Dames B 60,09 Dames B
01.1.075.037 Mw. Adri Kuiper De Doele Dames C 66,91 Dames B
01.1.027.054 Mw. Nelleke Kos N.I.O.S. Dames C 66,00 Dames B
01.1.031.023 Mw. Jean Kocken R.O.B.A. Dames C 66,25 Dames B
01.1.073.042 Mw. Marjan Segers Alle Negen Dames C 66,53 Dames B
01.1.021.027 Mw. Wil Doodeman D.D.EN D. Dames C 63,92 Dames B
01.1.075.029 Mw. Marja Op 't Eijnde De Doele Dames C 64,71 Dames B
01.1.027.036 Mw. Jannie Visser N.I.O.S. Dames C 60,75 Dames B
01.1.048.024 Mw. B Feller-Zeeman G.M.R. Dames C 62,36 Dames B
01.1.048.025 Mw. M van de Rozenbroek-Plas G.M.R. Dames B 64,92 Dames B
01.1.032.024 Mw. Trijnie van de Oord H.R.R. Dames B 65,00 Dames B
01.1.075.021 Mw. Corry de Bruin De Doele Dames C 60,25 Dames B
Dames B
01.1.009.031 Mw. Kitty van Avezaath De Koperen Bal Dames B 65,53 Dames B
01.1.049.031 Mw. I Flechtner-Verhagen ANIMO Dames B 61,00 Dames B
01.1.025.031 Mw. Olga Schwärzer N.I.E.K. Dames B 61,40 Dames B
01.1.050.030 Mw. M Josée-Smidts J.K.C. Dames B 62,40 Dames B
01.1.035.047 Mw. Loes van de Goot-Tolen W.I.K. Dames B 62,00 Dames B
01.1.026.001 Mw. Carmen Boom N.O.T.T. Dames B 62,13 Dames B
01.1.073.033 Mw. Jeanette Ubbels Alle Negen Dames B 61,67 Dames B
01.1.035.045 Mw. Ria Sier W.I.K. Dames B 62,88 Dames B
01.1.073.039 Mw. Rina Verra Alle Negen Dames B 65,30 Dames B
01.1.032.036 Mw. Gerda Bakkum H.R.R. Dames B 60,88 Dames B
01.1.026.027 Mw. Nel Boogaarts N.O.T.T. Dames B 63,13 Dames B
01.1.073.041 Mw. Tini Out - Knaap Alle Negen Dames B 60,75 Dames B
01.1.031.019 Mw. Nel Rood R.O.B.A. Dames A 60,50 Dames B
01.1.009.028 Mw. Zita Swart-Vedder De Koperen Bal Dames C 53,63 Dames C
01.1.064.019 Mw. Riet Kapiteijn Volvimus Dames C 56,14 Dames C
01.1.076.021 Mw. Iija Mul De Kolenkit Dames C 58,33 Dames C
01.1.048.031 Mw. T Hoebe-Ligthart G.M.R. Dames D 65,71 Dames C
01.1.031.030 Mw. Coba Botman-Kramer R.O.B.A. Dames D 58,50 Dames C
01.1.073.044 Mw. J Overmeer Alle Negen Dames D 63,25 Dames C
01.1.048.022 Mw. R van Vulpen-Essenburg G.M.R. Dames D 60,08 Dames C
01.1.050.031 Mw. T Zeeman-Doorn J.K.C. Dames D 57,93 Dames C
01.1.025.002 Mw. Annie ten Have N.I.E.K. Dames D 53,47 Dames C
01.1.049.049 Mw. B Hollander-Bak ANIMO Dames C 64,00 Dames C
01.1.027.052 Mw. Gerda Dekker N.I.O.S. Dames D 59,50 Dames C
01.1.076.023 Mw. Els de Timmer De Kolenkit Dames D 56,80 Dames C
Dames C
01.1.049.029 Mw. J Looij-Waag ANIMO Dames D 56,46 Dames C
01.1.032.034 Mw. Gré Schoorl-Keeman H.R.R. Dames D 56,58 Dames C
01.1.035.040 Mw. Martha de Ruyter W.I.K. Dames C 58,00 Dames C
01.1.075.033 Mw. Loes Steeg De Doele Dames D 53,20 Dames C
01.1.075.040 Mw. Corry de Jonk De Doele Dames D 53,67 Dames C
01.1.050.006 Mw. R Hoornsman-Zeeman J.K.C. Dames C 56,91 Dames C
01.1.032.032 Mw. G Strijbis-Kunstman H.R.R. Dames D 53,27 Dames C
01.1.064.035 Mw. Riet Huiberts Volvimus Dames C 0,00 Dames C
01.1.050.026 Mw. E Nederstigt-Smit J.K.C. Dames C 58,27 Dames C
01.1.076.015 Mw. Marjan Dekker De Kolenkit Dames B 59,80 Dames C
01.1.035.048 Mw. Tineke Jongen-Albers W.I.K. Dames C 54,00 Dames C
01.1.026.008 Mw. Margôt Rietdijk N.O.T.T. Dames C 56,53 Dames C
01.1.038.024 Mw. Ria Kaldenbach V.V.K. Dames C 57,88 Dames C
01.1.050.018 Mw. G Mooij-Jongejan J.K.C. Dames C 55,40 Dames C
01.1.026.030 Mw. Gré Moeijes N.O.T.T. Dames B 58,75 Dames C
01.1.025.008 Mw. Riet Narold N.I.E.K. Dames C 56,75 Dames C
01.1.048.028 Mw. T Koopman-Kossen G.M.R. Dames C 53,69 Dames C
01.1.026.033 Mw. J Norder N.O.T.T. Dames B 56,00 Dames C
01.1.076.018 Mw. Truus Dekker De Kolenkit Dames B 58,38 Dames C
01.1.027.051 Mw. Nel Zoon N.I.O.S. Dames B 57,75 Dames C
01.1.038.029 Mw. Alie Dekker-Kaldenbach V.V.K. Dames B 57,20 Dames C
01.1.064.041 Mw. Bep van Zanten Volvimus Dames B 58,33 Dames C
01.1.031.028 Mw. Gré Heijstra R.O.B.A. Dames B 53,25 Dames C
01.1.075.026 Mw. Tiny Scheper De Doele Dames B 50,33 Dames C
01.1.075.027 Mw. Anneke  van 't Wout De Doele Dames B 51,20 Dames C
01.1.026.028 Mw. Emmy Hof-Baltus N.O.T.T. Dames D 62,75 Dames D
01.1.031.008 Mw. Tiny Tromp R.O.B.A. Dames D 51,25 Dames D
01.1.031.024 Mw. Nel Bot-Slijkerman R.O.B.A. Dames D 47,75 Dames D
Dames D
01.1.073.031 Mw. A van de Veen Alle Negen Dames D 47,27 Dames D
01.1.021.002 Mw. Lucy Popkes D.D.EN D. Dames D 47,13 Dames D
01.1.021.020 Mw. C Wit-Langedijk D.D.EN D. Dames D 43,50 Dames D
01.1.027.042 Mw. Loes Sättler N.I.O.S. Dames D 50,75 Dames D
Dames D
01.1.032.018 Mw. Nel Los-Groot H.R.R. Dames D 49,20 Dames D
01.1.025.021 Mw. Alie de Geus N.I.E.K. Dames D 51,00 Dames D
01.1.021.005 Mw. Gré Sanders D.D.EN D. Dames D 0,00 Dames D
01.1.025.018 Mw. Ria Schouten-Lubbers N.I.E.K. Dames D 0,00 Dames D
01.1.026.035 Mw. Henriette Postmus- vd Bend N.O.T.T. Dames D 0,00 Dames D
01.1.032.033 Mw. Gerda Venselaar H.R.R. Dames D 0,00 Dames D
01.1.035.035 Mw. Joke Goemans W.I.K. Dames D 0,00 Dames D
01.1.038.004 Mw. Wil Tilstra V.V.K. Dames D 0,00 Dames D
01.1.038.022 Mw. Hannie Slotman V.V.K. Dames D 0,00 Dames D
Dames D
Dames D
Dames D
01.1.048.029 Mw. T Kuiper-Bakker G.M.R. Dames D 0,00 Dames D
Dames D
01.1.073.034 Mw. Ria Melse  Alle Negen Dames B 0,00 Dames D
01.1.073.043 Mw. Bep van de Roosingh Alle Negen Dames D 0,00 Dames D
01.1.075.008 Mw. Jacqueline Koning Alle Negen Dames D 0,00 Dames D
01.1.075.018 Mw. Edith Vlaar De Doele Dames D 0,00 Dames D
01.1.075.032 Mw. Gerda Prins De Doele Dames C 0,00 Dames D
Dames D
01.1.076.005 Mw. Els de Groot De Kolenkit Dames D 49,60 Dames D
01.1.031.027 Mw. Tiny Lafeber R.O.B.A. Dames D 47,00 Dames D
01.1.076.001 Mw. Arie Steevers De Kolenkit Dames D 52,20 Dames D
01.1.049.041 Mw. G Schoen-de Jong ANIMO Dames D 49,55 Dames D
01.1.038.025 Mw. Gré Tilstra V.V.K. Dames D 39,00 Dames D
01.1.075.035 Mw. Ria Koens-Reeders De Doele Dames D 50,63 Dames D
01.1.073.025 Mw. Wil van Kampen Alle Negen Dames D 48,00 Dames D
01.1.050.021 Mw. D Paarlberg-van Zadelhoff J.K.C. Dames C 53,13 Dames D
01.1.038.028 Mw. Eva Frederiks-Kaldenbach V.V.K. Dames D 51,00 Dames D
Dames D
01.1.050.025 Mw. J Bakkum-van Egmond J.K.C. Dames C 51,50 Dames D
01.1.026.031 Mw. Marlies Jellema-Hoes N.O.T.T. Dames D 48,00 Dames D
01.1.026.034 Mw. C Dieke N.O.T.T. Dames D 49,42 Dames D
01.1.025.028 Mw. Tini Buisman N.I.E.K. Dames D 48,50 Dames D
01.1.027.038 Mw. Bep van de Ridder N.I.O.S. Dames C 51,00 Dames D
01.1.026.013 Mw. Ted Verbeek N.O.T.T. Dames C 50,63 Dames D
01.1.073.014 Mw. S Zijp Alle Negen Dames C 51,10 Dames D
01.1.031.020 Mw. Sonja Lubberink R.O.B.A. Dames D 41,33 Dames D
01.1.075.034 Mw. Netty Vos-Bartels De Doele Dames D 37,55 Dames D
01.1.048.032 Mw. M Koopman-Zuurbier G.M.R. Dames C 45,36 Dames D
01.1.035.036 Mw. Tiny Bolten W.I.K. Dames C 38,25 Dames D

01.1.038.012

=============

Mw. Gerry Koster

===========

V.V.K.

=========

Dames D

====

33,73

======

Dames D

=========

01.1.001.048 Hr. Albert Kuiyt Houthalers Alcmaria Heren A 81,25 Heren A
Heren A
01.1.072.001 Hr. Sjoerd Bakker 't Gouwe Klauwtje Heren B 79,00 Heren A
01.1.001.019 Hr. Ricardo Kaal Houthalers Alcmaria Heren B 72,50 Heren A
01.1.066.042 Hr. Harrie Muller Alles Vlak Heren A 83,25 Heren A
01.1.009.024 Hr. Kees Blokker De Koperen Bal Heren B 75,20 Heren A
01.1.007.010 Hr. Herman de Wilde K.B.C. Heren A 79,33 Heren A
01.1.007.004 Hr. Ronald Meijer K.B.C. Heren A 77,00 Heren A
01.1.009.025 Hr. Ruud Beek De Koperen Bal Heren A 78,00 Heren A
01.1.016.041 Hr. Jan Neuvel De Unie Heren A 78,47 Heren A
01.1.009.029 Hr. Jan Vedder De Koperen Bal Heren A 74,27 Heren A
01.1.049.043 Hr. J Kamp ANIMO Heren A 74,07 Heren A
01.1.072.029 Hr. Karel Mehagnoul 't Gouwe Klauwtje Heren C 81,58 Heren B
01.1.072.023 Hr. Cees Erkamp 't Gouwe Klauwtje Heren C 71,38 Heren B
01.1.018.003 Hr. Guus Braam De Woodpeckers Heren C 68,75 Heren B
01.1.018.018 Hr. Cees Niekus De Woodpeckers Heren B 75,75 Heren B
01.1.068.029 Hr. Bert Slegt Op De Plank Heren C 70,87 Heren B
01.1.005.024 Hr. René Woltheus C.U.B.O. Heren B 73,42 Heren B
01.1.066.036 Hr. Ben Vlaar Alles Vlak Heren B 70,75 Heren B
01.1.064.050 Hr. Piet Molenaar Volvimus Heren B 69,83 Heren B
01.1.072.019 Hr. Jan de Ruijter 't Gouwe Klauwtje Heren B 72,89 Heren B
01.1.072.006 Hr. Dik Groot 't Gouwe Klauwtje Heren B 73,42 Heren B
01.1.044.037 Hr. A Oud K.C.S. Heren B 71,29 Heren B
01.1.019.022 Hr. Willem Kuiper Z.E.K.Z? Heren B 71,73 Heren B
01.1.072.027 Hr. Ben Hendriks 't Gouwe Klauwtje Heren A 0,00 Heren B
01.1.072.034 Hr. F Meekel 't Gouwe Klauwtje Heren B 69,38 Heren B
01.1.005.021 Hr. Ruud Hahnen C.U.B.O. Heren B 69,47 Heren B
01.1.007.011 Hr. Henk Wiering K.B.C. Heren B 69,67 Heren B
01.1.019.027 Hr. T Groot Z.E.K.Z? Heren B 72,07 Heren B
01.1.007.029 Hr. Frits Kaandorp K.B.C. Heren B 71,60 Heren B
01.1.014.023 Hr. Joop Jansen Op De Lat Heren A 72,33 Heren B
01.1.005.027 Hr. Gerard Diephuis C.U.B.O. Heren B 69,93 Heren B
01.1.049.044 Hr. W Flechtner ANIMO Heren B 70,73 Heren B
01.1.072.025 Hr. Ed Bakker 't Gouwe Klauwtje Heren B 70,08 Heren B
01.1.044.034 Hr. H Hofland K.C.S. Heren B 61,00 Heren B
01.1.014.034 Hr. Marcel Hakvoort Op De Lat Heren B 66,33 Heren B
01.1.005.026 Hr. Johan Konst C.U.B.O. Heren A 66,53 Heren B
01.1.001.037 Hr. Wim Schwärzer Houthalers Alcmaria Heren B 54,80 Heren B
01.1.068.034 Hr. J Bentelaar Op De Plank Heren C 63,47 Heren C
01.1.018.020 Hr. Rein Beeker De Woodpeckers Heren D 71,50 Heren C
01.1.068.032 Hr. Koos Groot Op De Plank Heren D 68,67 Heren C
01.1.072.026 Hr. J Schouten 't Gouwe Klauwtje Heren D 64,58 Heren C
01.1.066.029 Hr. Adrie Jonk Alles Vlak Heren D 64,75 Heren C
01.1.032.025 Hr. Klaas de Jonge H.R.R. Heren D 65,73 Heren C
01.1.068.033 Hr. Carl Hartgers Op De Plank Heren C 63,40 Heren C
01.1.019.024 Hr. Peter Kager Z.E.K.Z? Heren C 68,40 Heren C
01.1.044.043 Hr. C Zeeman K.C.S. Heren C 66,53 Heren C
01.1.018.026 Hr. Gerrit Keijsper De Woodpeckers Heren C 68,25 Heren C
01.1.019.014 Hr. Cor Langedijk Z.E.K.Z? Heren C 64,88 Heren C
01.1.072.022 Hr. Cor Hop 't Gouwe Klauwtje Heren C 67,60 Heren C
01.1.066.026 Hr. Harrie Schulte Alles Vlak Heren C 66,40 Heren C
01.1.044.031 Hr. W van Herpt K.C.S. Heren C 62,14 Heren C
01.1.064.034 Hr. Leo Huiberts Volvimus Heren B 68,64 Heren C
01.1.019.003 Hr. Hans Schuit Z.E.K.Z? Heren C 66,00 Heren C
01.1.001.032 Hr. Siem de Boer Houthalers Alcmaria Heren B 0,00 Heren C
01.1.019.010 Hr. Ruud Schipper Z.E.K.Z? Heren B 0,00 Heren C
01.1.066.043 Hr. J Sneek Alles Vlak Heren B 0,00 Heren C
01.1.019.028 Hr. Sjaak Sombroek Z.E.K.Z? Heren C 66,25 Heren C
01.1.049.046 Hr. H Mulder ANIMO Heren B 67,85 Heren C
01.1.019.029 Hr. Piet Sombroek Z.E.K.Z? Heren B 68,00 Heren C
01.1.068.001 Hr. P van Beckum Op De Plank Heren B 68,17 Heren C
01.1.019.009 Hr. Peter Louter Z.E.K.Z? Heren C 61,67 Heren C
01.1.066.018 Hr. Cees Vlaar Alles Vlak Heren C 61,88 Heren C
01.1.009.030 Hr. Stef Swart De Koperen Bal Heren B 64,25 Heren C
01.1.007.006 Hr. Dick Westra K.B.C. Heren B 62,87 Heren C
01.1.044.045 Hr. E Stet K.C.S. Heren B 66,07 Heren C
01.1.005.030 Hr. Jan de Ruiter C.U.B.O. Heren B 62,27 Heren C
01.1.009.014 Hr. Flip Schwärzer De Koperen Bal Heren B 58,58 Heren C
01.1.068.021 Hr. Jan Schouten Op De Plank Heren B 57,73 Heren C
01.1.004.012 Hr. Martin Sinnige De Club Heren D 31,50 Heren D
01.1.004.017 Hr. Adriaan Liempt De Club Heren D 68,00 Heren D
01.1.004.024 Hr. Jan Blauw De Club Heren D 60,25 Heren D
01.1.004.027 Hr. Dirk Zweeris De Club Heren D 48,50 Heren D
01.1.004.028 Hr. Ijsbrand Schut De Club Heren D 57,25 Heren D
01.1.005.003 Hr. Ad Godijn C.U.B.O. Heren D 42,25 Heren D
01.1.005.031 Hr. J Peters C.U.B.O. Heren D 35,75 Heren D
01.1.064.055 Hr. J Hoogland Volvimus Heren D 49,89 Heren D
01.1.066.005 Hr. R Wolf Alles Vlak Heren D 42,60 Heren D
01.1.066.030 Hr. G Slot Alles Vlak Heren D 60,80 Heren D
01.1.066.037 Hr. Jan Kuiper Alles Vlak Heren D 58,60 Heren D
01.1.044.039 Hr. J Blaauboer K.C.S. Heren D 51,71 Heren D
01.1.066.007 Hr. Albert Nooij Alles Vlak Heren D 60,80 Heren D
01.1.064.048 Hr. Nico Kortekaas Volvimus Heren D 55,67 Heren D
01.1.014.021 Hr. Gerrit Brouwer Op De Lat Heren D 58,50 Heren D
01.1.072.033 Hr. F van de Meer 't Gouwe Klauwtje Heren D 61,00 Heren D
01.1.005.032 Hr. Paul Tesselaar C.U.B.O. Heren D 57,50 Heren D
01.1.068.031 Hr. Joop Rüger Op De Plank Heren D 48,87 Heren D
01.1.007.050 Hr. Frans Bruggink K.B.C. Heren D 53,73 Heren D
01.1.018.025 Hr. Jaap Blokker De Woodpeckers Heren D 52,75 Heren D
01.1.007.012 Hr. Cor Verzijlberg K.B.C. Heren D 50,53 Heren D
01.1.001.047 Hr. Martin Faasse Houthalers Alcmaria Heren D 60,00 Heren D
01.1.066.027 Hr. Jos  de Bruin Alles Vlak Heren D 57,20 Heren D
01.1.014.033 Hr. John Wesenhagen Op De Lat Heren D 56,67 Heren D
01.1.001.039 Hr. Bas van Uitert Houthalers Alcmaria Heren D 0,00 Heren D
01.1.004.022 Hr. Felix Willems De Club Heren D 0,00 Heren D
01.1.009.026 Hr. Ed Richardson De Koperen Bal Heren D 0,00 Heren D
01.1.014.050 Hr. Guus Bot Op De Lat Heren D 0,00 Heren D
01.1.014.053 Hr. Piet Tilstra Op De Lat Heren D 0,00 Heren D
01.1.018.022 Hr. Rob Kooistra De Woodpeckers Heren D 0,00 Heren D
01.1.018.031 Hr. Jan Kooij De Woodpeckers Heren D 0,00 Heren D
01.1.019.005 Hr. Jos de Vries Z.E.K.Z? Heren D 0,00 Heren D
01.1.019.018 Hr. Nico Oud Z.E.K.Z? Heren D 0,00 Heren D
01.1.044.033 Hr. F van Oosten K.C.S. Heren D 0,00 Heren D
01.1.044.044 Hr. E Hillmann K.C.S. Heren C 0,00 Heren D
01.1.064.020 Hr. Leo Kapiteijn Volvimus Heren D 0,00 Heren D
01.1.064.056 Hr. Ton van Zanten Volvimus Heren D 0,00 Heren D
01.1.066.001 Hr. Bertus Groot Alles Vlak Heren D 0,00 Heren D
01.1.066.025 Hr. Gerard Bartels Alles Vlak Heren C 0,00 Heren D
01.1.066.032 Hr. R Groot Alles Vlak Heren D 0,00 Heren D
01.1.066.040 Hr. Joop ter Haak Alles Vlak Heren D 0,00 Heren D
01.1.066.045 Hr. A de Jong Alles Vlak Heren D 0,00 Heren D
01.1.066.046 Hr. F Onrust Alles Vlak Heren D 0,00 Heren D
01.1.068.012 Hr. P Zijp Op De Plank Heren D 0,00 Heren D
01.1.072.015 Hr. Jan Viskoper 't Gouwe Klauwtje Heren D 0,00 Heren D
01.1.090.043 Hr. K Op 't Land A.V.V.M. Heren D 0,00 Heren D
01.1.018.032 Hr. Henk Kuin De Woodpeckers Heren D 54,88 Heren D
01.1.068.005 Hr. Cor Jong Op De Plank Heren D 56,47 Heren D
01.1.018.034 Hr. Jos Westmeijer De Woodpeckers Heren D 57,50 Heren D
01.1.072.013 Hr. Piet Rozemeijer 't Gouwe Klauwtje Heren C 61,00 Heren D
01.1.068.027 Hr. Willem van Dijk Op De Plank Heren C 59,83 Heren D
01.1.064.054 Hr. Ruud Rooijakkers Volvimus Heren D 55,07 Heren D
01.1.068.030 Hr. Jan Bartels Op De Plank Heren D 55,07 Heren D
01.1.090.011 Hr. Gerard Audiffred A.V.V.M. Heren C 59,10 Heren D
01.1.068.023 Hr. Teun van Dam Op De Plank Heren C 60,71 Heren D
01.1.068.024 Hr. J Sanders Op De Plank Heren C 61,33 Heren D
01.1.044.038 Hr. H Ket K.C.S. Heren D 54,91 Heren D
01.1.007.002 Hr. Boelo ten Have K.B.C. Heren D 44,53 Heren D
01.1.014.031 Hr. Klaas Furda Op De Lat Heren D 52,88 Heren D
01.1.090.055 Hr. H Buss A.V.V.M. Heren C 56,10 Heren D
01.1.066.041 Hr. Jos Erkamp Alles Vlak Heren C 58,40 Heren D
01.1.064.053 Hr. Jaap Looijensteijn Volvimus Heren D 52,00 Heren D
01.1.019.023 Hr. Jan Veeken Z.E.K.Z? Heren C 49,25 Heren D
01.1.044.005 Hr. C Hoogland K.C.S. Heren C 48,14 Heren D
01.1.014.040 Hr. Cees van de Pol Op De Lat Heren C 40,00

 

Heren D

 

========== ============== ======== ======= ======= ========

Het jaarplan 2017 van de KNKB vindt u hier.  Mogelijk kunnen wij hier ook wat mee doen.